Kutak za roditelje


Dragi roditelji,

u prilogu se nalaze isječci iz knjige ”CRTICE iz bilježnice psihologa”, autora Igora Longa- psihologa i realitetnog psihoterapeuta. Nadamo se da će vam koristiti :)!

http://www.djecji-vrtic-vrtuljak.hr/doc/NE%20MOGU!.pdf

KRAĆI PROGRAM RANOG UČENJA ENGLESKOG JEZIKA

Dragi roditelji,

od ove godine DV Vrtuljak započinje sa provođenjem Programa ranog učenja engleskog jezika. Program je u potpunosti besplatan, a namijenjen je djeci rane i predškolske dobi koja pohađaju DV Vrtuljak. Sve potrebne informacije nalaze se unutar dokumenta u nastavku.

Učimo i veselimo se zajedno!

Hello! This is the Gutenberg block you can edit directly from the WPBakery Page Builder.

KOMPLET ZA PREDŠKOLU I LIKOVNE MAPE S KOLAŽ PAPIROM

Dragi roditelji,

Poznato je kako je polazak u školu je prvi ozbiljniji susret djeteta sa životnim obvezama, s društvenim autoritetom, sa strogo formuliranim zahtjevima i očekivanjima. To kako će ih dijete shvatiti i ispuniti u velikoj mjeri će utjecati na sliku o sebi koju dijete formira, pa i na njegova očekivanja od samoga sebe i njegovu uspješnost u mnogim kasnijim aktivnostima.

Jedan od elemenata koji odgojiteljima služe za provjeru pripremljenosti djeteta za školu su i radni listovi. Na temelju dosadašnjeg iskustva rada u skupini, odgojiteljice i stručni suradnici odabrali su radne listove koji najbolje odgovaraju individualnim potrebama i interesima  djece Naklade Panda.

Komplet za predškolu 5-7, cijena: 50,00 kn/kom

Komplet sadrži radni list i 2 dodatka:

  1. PANDINE MOZGALICE- sveobuhvatni radni listovi
  2. PANDINE POČETNICE- grafomotoričke vježbe, slova u stihu, matematika u stihu i geometrija
  3. PANDINE UČILICE- slikopriče, emocije, ekologija i prometni znakovi

Kada je riječ o likovnim mapama, odgojiteljice su se također odlučile za Nakladu Panda. Likovne mape namijenjene su svoj djeci– od jasličke do vrtićne dobi.

Likovna mapa s kolaž papirom: 35,00kn

Više na: https://nakladapanda.hr/